"Genezen is ontgiften"

Het menselijk lichaam heeft van nature een zelfreinigende werking. Dit wordt door een aantal mechanismen en orgaanstelsels ondersteund zoals het verwijderen van afvalstoffen door de uitscheidingsorganen (longen, nieren, dikke darm, huid, menstruatiecyclus).In onze tijd hebben talloze mensen te kampen met de gevolgen van een grote toxische belasting door verkeerde voeding, chemische- en fysische vervuiling en stress, hetgeen zich uit in chronische ziekten en overgewicht. De kruiden van Dr. Morse zijn speciaal omdat ze een cel regenererende werking hebben waardoor mensen op een veel dieper niveau ontgiften.Als namelijk het zelfreinigend systeem niet optimaal functioneert, gaan zich gifstoffen ophopen in het lichaam en raakt het mechanisme verstoord hetgeen zich kan uiten in verzwakking, disfunctie of ziekte. Deze gifstoffen kunnen uit de buitenwereld komen zoals milieuverontreiniging, nicotine, besmet voedsel maar kunnen ook optreden door een niet optimaal functioneren van het spijsverteringsstelsel. Zo kan een verstoring in de waterhuishouding of vochtophoping in het lichaam een signaal zijn om gifstoffen op te vangen met als doel zo min mogelijk van deze gifstoffen te laten doordringen tot in de cel. Een natuurlijk evenwicht is uit balans geraakt.
Eenvoudig uitgelegd: als de cellen in je lichaam niet goed meer functioneren, kan dit verstoringen en ziektes tot gevolg hebben op lichamelijk niveau maar ook psychische aandoeningen (bv. angststoornis of depressie). Verstoring in de cellen kan de functie van slag brengen en hierdoor bijvoorbeeld een gestoorde aanmaak van boodschapperstoffen of prikkeling van zenuwuiteinden tot gevolg hebben met als uitwerking een psychische onbalans.

Wanneer vraag je om hulp bij een detox?

• Wanneer je het vertrouwen verliest in je medisch gekozen oplossing en je in je hart weet dat een natuurlijke genezing de juiste manier is om je lichaam te helen.• Je al een tijdje je dieet drastisch hebt veranderd maar nog steeds problemen met je vitaliteit ervaart en je niet begrijpt waarom.• Je heling stagneert en je weet niet goed wat je volgende stap nu moet zijn.• Je wilt graag begeleiding hebben bij je ontgiftingsproces omdat je nu eindelijk eens de resultaten wilt hebben waarvan je droomt!
Wat we eten en wat we op onze huid smeren creëert onze innerlijke gesteldheid. Dit bepaalt onze staat van vitaliteit of zwakte.Onthou dat JIJ de controle hebt over jouw gezondheid! Hoe je in je vel zit en uiteindelijk hoe je het leven ervaart, is aan jou. Wanneer je je hulpeloos voelt, moe bent om altijd pijn te voelen en je niet langer meer het slachtoffer wilt zijn van jouw klachten, ben je klaar om jezelf te helen!Als je opzoek bent naar antwoorden of advies wilt op weg naar vitaliteit en gezondheid, met een persoonlijk kruiden ontgiftingsplan, neem dan contact met mij op.Ik help je graag!
Manon, NutritionVision