Webshop

Welkom bij de nieuwste webshop in Europa en trotse verkoper van Dr Morse zijn geweldige kruiden & tincturen! Alles om jouw ontgifting te ondersteunen wanneer je een gezond en vitaal lichaam wilt hebben, vind je hier!

Een korte geschiedenis

NutritionVision is opgericht in 2018 door mij, Manon Roem. Ik ben een gecertificeerd Advanced Detox Specialist bij de International School of Healing Arts and Sciences. Ook ben ik werkzaam als Reiki Master, Guasha Therapeut en gecertificeerd Lymfatische Iriscopist.

Ontgiften is een begin tot helen

Detox is een afkorting van detoxificatie, ook wel ontgifting of ontslakking genoemd. Tijdens een detox reinig je de organen in jouw lichaam door middel van een dieet, massage, kruiden supplementen en eventueel een spoeling. Je voelt je weer fit, krijgt meer energie én je spijsverteringssysteem verbetert. Het begrip is al duizenden jaren oud en een van de basisprincipes van de natuurgeneeskunde is "genezen is ontgiften".
Laat ik beginnen te vertellen met wat ik geloof:Jouw DNA is van jouJouw biochemie is van jouJouw gezondheid is van jouKennis is krachtWat je eenmaal weet vergeet je nooitJij bent uniek en daarbij horen persoonlijke keuzesJouw keuzes zijn jouw verantwoordelijkheid en jij draagt de bijbehorende consequentiesWij leven vandaag de dag in een giftige wereld in vergelijking met honderden jaren geleden en ons lichaam kan maar zoveel aan. Met behulp van krachtige kruiden en een verandering van je eetpatroon kan je lichaam beginnen te helen.
Stel jezelf eens de vraag: Wat voedt mij werkelijk in mijn leven? Zowel letterlijk als figuurlijk; sta even stil bij je leef-, eet- en denkpatronen. En bedenk hoe nuttig een detox is; een time-out voor je lichaam en geest om weer op te kunnen laden!
Ik help je graag hierbij,Liefs, Licht & Liefde,Manon